Hejsan underbara bloggläsare ღ ✿ ღ ✿ 

Ja, nu är sköna maj här och solen skiner så härligt på himlen och det är verkligen riktigt skönt väder ute. Gårdagen bjöd nog på minst 16 grader och kinderna förbyttes omdelbart från de daskiga gråa till sådär friskt rosenröda ni vet ツ  


April vädret var ju lika upp å ner som pyntet som hängde i påskriset thihiihiii. Hagel och regn avlöste varandra och det känns fint att det nu bytts ut till det här underbara vädret 

Och så fort vädret slog om ,blev det färgglatt i rabatterna.

Fjärilar av olika slag flyger runt och fåglarna sjunger fantastiskt ♩ ♫ ღ

Den här vackra tiden på året ( Valborgsmässoafton ) firar jag och min älskade Torbjörn bröllopsdag och det har hunnit bli 23 lyckliga år. Detta år är lite kul , för i juni har vi varit förlovade i 24 år och i oktober firar vi 25 år tillsammans ღ ✿ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ✿ ღ  Då vi gifte oss, döptes även vår älskade dotter Caroline ♡ ♥ ♡

*✨💕 ✿´ ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET 💕✿´*✨

Lycklig

Och en ödmjuk och mycket snäll dotter har vi som kämpar på trots dagliga motgångar och svårigheter. Med ett stort leende far hon framåt utan gnäll trots att smärtorna gör sig påminda från både skruvar och metallplattor i hjärnan och i ryggen.En stor inspiration är hon. Den styrka hon besitter är nästan omänsklig och det är en ära att få vara denna vackra 180 cm långa dotters föräldrar.Med tårar rinnandes från kinderna mottog hon häromveckan Hyckerströmska Stiftelsens stipendium på 15.000kr!!! Det var en enorm överraskning för Caroline  ❤️Ni skulle ha bevittnat hennes glädje då hon sist av alla 17 stipendiater fick kliva fram och motta sitt stipendium Caroline kände sig så hedrad och rörd,liksom vi föräldrar över allt det vackra som sades.Tack alla ni som var med, styrelsen, styrelseledamöter, stipendiater och anhöriga, för den fina värme och omtanke ni visade och den varma hjärtliga glädje ni delade med er och delgav ossDelad glädje är verkligen sann glädje. I juni slutar den kurs hon går på just nu och då har hon läst 198 HP och till hösten har hon sökt att läsa en master på 2 år och kommer att ha  318 HP när hon är klar. Alltså över 5 års universitetsstudier !!
Förhoppningen är att kunna vara m
ed att påverka folkhälsan. Med en master kan man bland annat jobba inom Folkhälsomyndigheten i Stockholm. Då Caroline även studerat ledarskap och global hälsa ger det henne goda möjligheter att kunna arbeta som konsult. Med de erfarenheter Caroline har i bagaget kommer hon att bli en stor tillgång,den dag hon stiger in på arbetsmarknaden.
Cancer är en av våra största folksjukdomar och idag insjuknar minst var 3:e person någon gång under sin levnadstid. Hudcancer är den cancer som ökar mest, liksom lung och bröstcancer. Däremot har överlevnaden i cancer ökat, så även för hjärncancerpatienter.
I vårt Carolines fall,fortsätter vi tro på mirakel,fortsätter göra liv i livet och leva. En liten stund i taget och glädjas åt allt vackert,roligt och spännande livet har att erbjuda.Vi håller koll på nya forskningsrön,behandlingar och studier som görs både i Sverige och i andra länder och försöker dela med oss av det vi får veta till alla andra. Tillsammans har vi kämpat och tillsammans kämpar vi vidare👊🏻


Se så vackra blommor Caroline fick. Helt underbara!

Under Valborg fick Fire sällskap av Chino ( svärmor och hennes mans hund) då matte och husse firade Valborg på Sundbyholms slott.

Och som tack och grattis på vår bröllopsdag fick vi denna stora rosbukett!!!
Säger bara WOW 💖💖💖💖 Supertack!!!

Och vi bjöd på lite fika i solen

Och efter det ett glas rödbetsjuice

Ni förstår rödbetsjuice ( 3 kokta rödbetor, 2-3 apelsiner, 2 pressade citroner, en näve lingon och en bit ingefära) som mixas ihop, är dunder för hälsan. Särskilt blodtrycket. Det har en svensk professor kommit fram till, som forskat på inflammationer och mikrocirkulation. Mitt blodtryck sjönk mirakulöst, likaså Torbjörns!!
Prova gärna.

Japp och från det ena till det andra.
När vårvärmen sätter in så ska man passa på att ge näring till både gräsmattan, bär och fruktträd.
Gödsla är A&O


En metod som sägs vara bra för gamla fruktträd är att göra små hål runt trädet med ett spett eller liknande och därefter hälla näringen i hålen. Då tar trädet bättre upp näringen. Yngre träd och buskar kan man bara ströd över lite näring på jorden och sedan mylla ner det i jorden. 
 
Det är så kul att se vad som händer, för varje dag, för det händer alltid något nytt. Pionerna är på gång nu. 

Och i växthuset frodas sallat med mera


Blir så lycklig över att vintersådden blev så lyckad. Det ska vi därför fortsätta med. Snart kan man pantera ut dillen och persiljan med mera, ut i pallkragarna. Smidigt eller hur.
Och spenaten som såddes i pallkragen på vintern och hade ett skyddande plastlock över sig, lyckades också fantastiskt bra. Nu växer de och blir bara större och större, i skydd av väder och vind.

Något som däremot varit svårt att skydda är tulpanerna. Är det inte de högljudda fasanerna som sprätter och far i rabatterna, så är det haren, rådjuren eller ja, just det skogsmusen! Enbärskvistar, kaffesump och blodmjöl, allt klarar den. Hmmm..
Men ,det är ju alltid kul när man får lite fint inomhus istället. Den söta tulpanen, som skogsmusen bitit av, gjorde sig vacker i en liten vas.

Javisst och nu säger jag god fortsättning på onsdagen med den här bilden och hoppas ni får en härlig vecka i det vackra vädret.

Kram kram från lilla mig och familjen ♫ ✿ღ✿♫•*✨•✿ღ✿.♫*✨