God kväll🙋‍♀️
 
Skärtorsdagen går mot sitt slut och trots att vi fick leta i varje vrå efter allt påskpynt, så fann vi de slutligen , ja, fint undangömda förstås, lite varstans😊
Ni känner kanske igen det där?
 
-Vi tar och lägger undan det här och det där, i den här lådan och så stoppar vi undan den här, för då hittar vi den lättare nästa år 👀 Hmmm.. inte alls, det blir ju precis lika jobbigt och svårt varenda år, att försöka komma ihåg vart man lagt grejjerna ... Ja, hur man än bär sig åt!
Minnet är ju bra.. men väldigt kort 😂
Det är i alla fall en magisk blandning av nostalgi och en fröjd att få ställa fram något som ens barn har tillverkat när den var liten. Eller tycker inte ni det också?
Både fjädrar, näbb och den lilla kronan på huvudet sitter där de ska och känslan av att man har lyckats bevara de där små tingen, som faktiskt betyder något, känns så fint i hjärtat❤️ Dessa ting är nämligen bland de värdefullaste ting man kan äga, ja så är det och det känns så fint ✨En toarulle med några fjädrar på och med en krona på huvudet 👑 Precis och exakt så.
I över 20 år har den hängt med. Packats upp och packats ner. Fått färdas i en flyttkartong och vem vet vad.
Och nu får den åter stå där i sina vackra fjädrar och fira påsk med oss och skänka oss glädje ✨
 
Glädje skänkte oss också grannbarnen som klätt ut sig så fint och önskade oss glad påsk 💖
Det är en trevlig tradition det där,”att gå påskkärring” som vi kallade det, när jag var liten. Att bevara traditioner är viktigt och det tycker vi som sagt är väldigt trevligt👍🏻
Barnens pappa var också med, men hoppade ur bild i sista sekund 😄😁😁 så det fick bli ett foto på bara barnen. Visst är de söta och den ståtliga hatten tycker jag är jättecool! 
 
Påskpyntet är nu avklarat och imorgon blir det till att äta massor av påskmat😋
Hos oss blir det nästan som på julafton, förutom att vi skippar julskinkan. Förhoppningsvis påverkas inte kolesterolet alltför mycket av en dags matglädje.
 
Får se vart man ska duka🤔då ju vardagsrumsbordet är fyllt av sticklingar och frölådor 😂
Nåja, det löser sig nog.
 
Ha det bra tills vi hörs igen.
 
Jag och min familj önskar er allihop en jättefin påskhelg ❤️🐥❤️🐣❤️🐥❤️🐣