Hej på er ♥️
 
Sommaren far fram i väldig fart och vi är redan i slutet av juli. Det har varit en otroligt vacker sommar som bjudit på mängder av sol och värme och faktiskt regn i ganska lagom mängder. 
Det har gjort att blommorna blommat som aldrig förr och doften som sprider sig är underbart ljuvlig. Det verkar fjärilarna också tycka, för jag tror att jag aldrig sett så många olika sorters fjärilar i hela mitt liv.
Vi har kommit till sensommaren och går snart in i augusti.
Nu har den första dahlian slagit ut, Land-tidningarna har bjudit på hjärngymnastik och den uppvärmda poolen har skänkt kroppen välbehövlig svalka. 
Ja, så länge den höll i alla fall!
Riktigt besviken på både Rusta som säljer den och Bestway som tillverkar bland annat poolen som heter Lazy Spa Miami 👎🏻👎🏻👎🏻 
För några år sedan köpte vi deras pool och poolöverdrag för 4-5000kr och häromdagen när plötsligt sprickbildningar bildades och luften gick ur, så ringde vi först Rusta.
OBS! Dessa pooler säljs i flera butiker, men vi köpte vår på Rusta. De sade sig inte ha något ansvar, utan hänvisade till tillverkaren Bestway, men dessa tog inte heller på sig något ansvar för att poolen spricker på utsidan och luften därför pyser ut, utan deklarerade bara att poolen går sönder om man ställer den i solen!!!
😲😵😳
Så nu vet ni det allihop.
Dessutom har poolen förvandlats från att ha varit helt svart till att bli helt solblekt och fult grådaskig.
 
Att ringa till företaget är totalt meningslöst och dessutom dyrt, för huvudkontoret ligger självklart så långt bort som möjligt. Vart? Jo, i Italien och kundcentret i Norge.
De tar som sagt inget ansvar alls, utan hänvisar bara till att man skulle ha ställt sin pool i skuggan!
Just det och det vet väl ALLA att man ska bada i vassen
🤮💩👺
Men hur stor chans är det att alla människor hittar en skuggig plats att ställa poolen på sommaren och ja, vart ska man ställa poolen då?
Man kanske bara har en begränsad plats på sin bakgård eller i trädgården som också bör vara plan, för poolen ska ju inte luta som Piza! Men hur mysigt är det att bada i skuggan??? Vem vill göra det hela tiden? Det är väl i solen man vill vistas och i instruktionerna,filmer på nätet eller på bilder på orginalförpackningen syns inga skuggiga mörka platser där poolen står, utan det är soligt och fint överallt!
Menar företager alltså att man ska behöva tömma poolen stup i kvarten om solen skulle råka titta fram???
Det verkar ju helt sjukt!
Torbjörn försökte i alla fall att laga sprickorna flera gånger men de kom bara tillbaka nya sprickor hela tiden vilket gjorde att luften pös ut och nu har vi gett upp och skickat poolen åt fanders👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Har bara några ord till att säga om detta och det är=
vilken skitprodukt och vilket skitföretag👎🏻 
Nästa år köper vi grejjer som håller.
Hur som helst nog om det. 
Kvällarna är lika härliga som dagarna och koifiskarna har det också lite mysigt och fint ✨
Torbjörn har förvandlats till en grillkung 👑 och ett tips är att köpa en grillstarter från ICA
Vi har inte papper i den utan vegetabiliska tändkuber
Man får fånga dagen och göra det bästa av den💗
En afternoon tea med bland annat nybakade scones, krusbärsmarmelad och fransk chokladtårta är aldrig fel😘
Eller ett besök på Thun’s där jag nog inte varit på minst 40 år! Det var ett kärt återseende och dit kommer vi att åka flera gånger. 
Att gå och se nya Lejonkungen på Gränbystaden i deras fina biograf med supersköna relaxstolar, som går att ändra i olika positioner var också en höjdare✨👍🏻✨
Och även en bit god mat på Spicy Hot efter Carolines jobb👍🏻✨😍😋👍🏻✨
Livet, ja, det har många olika färger och kontraster. Medan meloner tomater, squash och annat trängs för att få den bästa solchansen, dimper Carolines lönebesked och ny tid för magnetröntgen ner i postlådan, samtidigt.
 
Ett mörkt moln smyger sig åter in och lägger sig som ett täcke över glädjen och över allt det vackra och allt underbara som vi får uppleva tillsammans.
Rädslan och oron biter tag i själen och gör sitt bästa för att fylla alla gömställen, dit glädjen tagit sin flykt.
Den enorma önskan om att livet får fortsätta, att Caroline får fortsätta sprida glädje och åka till det efterlängtade nya arbetet som hon lagt ner så mycket tid, styrka och kraft på att förverkliga.
Att vardagen får tuffa på, kaffet puttra, att blommor får fortsätta blomma, fjärilarna flyga och fåglarna kvittra och vår lilla familj, en av många, många får fortsätta att vara tillsammans ♥️🙏🏻♥️
 
Livet är egentligen som bäst när de där små tingen, vilka man alltför ofta tar för givet och inte förstår hur stora ting de egentligen är, bara får fortsätta såsom de alltid gjort.
 
Att få vara lycklig behöver egentligen inte så många ingredienser.
Önskar så att de små tingen får fortsätta att vara små🙏🏻
 
Tack till alla er som följer min blogg och sänder så mycket värme ♥️♥️♥️
Varm kram till er alla från lilla mig och min familj.