Hej igen ♥️♥️♥️
December månad ja, den tickar på och vi är snart halvvägs in i månaden. Julstjärnorna blommar och amaryllisen har slagit ut i full blom. Årets husmors-klapp tycks vara en swiffer och den har därför fått fara runt även här hemma 😉
Julbaket har också avklarats och min pappa har fått baka saffransbröd för första ggr. i sitt liv 👨🏻‍🍳 Tidigare har han bara avnjutit de 😋👍🏻👍🏻
Julpynt är mysigt och pappa har det också jättefint hos sig❤️❤️❤️ Sådana där lite spontana pizzakvällar är också väldigt mysiga och framförallt så är ju pizza gott 👌🏻✨
Men rökt rådjursfilé och hemmagjorda rådjursköttbullar är ändå ett snäpp bättre, särskilt om min älskade Torbjörn tillagar maten 🥰🥰🥰 Han bjöd pappa och även oss andra på fasan också, men det kan jag nog vara utan känner jag. 
Hur som helst kan jag inte äta alltför mycket kött då min stomi inte klarar av det, men det är gott att få njuta av så fint kött lite då och då. Kamutvete är också gott och häromveckan fann vi ett ♥️ bland grynen. Hur den hamnat  där vet vi däremot inte.
Julen närmar sig och adventljusen tänds i takt med varje ny advent ✨ 🕯✨🕯✨I helgen är det dags att tända det tredje ljuset.
Julbocken har också klätts och tänts och sprider nu glädje både för oss och andra ♥️✨♥️✨♥️✨♥️
Pappa har fått en fin surfplatta i present av min bror och tack vare den kan man bland annat träna minnet genom att ladda ner olika appar.
På tal om pappa så har han nu fått sin andra immunterapibeh. av totalt 13 st. Det tar ca. 1 1/2 h att få immunterapidroppet som heter Opdivo. Just immunterapin 
har faktiskt gått bra och pappa har mått ganska ok.
Hans händer har dock svullnat mellan varven och häromdagen fann man en blodpropp på handen. Vi upptäckte knölen och pappa fick snabbt göra ett ultraljud. Nu får han beh. för det. Läkarna på bland annat onkologen är väldigt duktiga, snälla och nogranna  och pappa får en väldigt bra vård 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
 
Men, som ni vet säger ju inte bilder allt. Det är mycket mer innehåll i livet, än vad som framkommer i några bilder.
Livet är mer än tufft just nu och att t.ex. sitta på en sängkant i ett utredningsrum för tumörsjukdomar i väntan på vad som ska hända en härnäst och samtidigt minnas de steg, de sekunder och timmar man tog.. för att skynda till och skapa LIV hos den man älskade, är svårt. Omänskligt.
 
Nästan varenda dag.. i flera månader gjorde pappa samma resa. Alla de där stegen, i kulvertar, hissar och gångar för att skynda fram. Trots att han själv var och är svårt sjuk.
Alla förhoppningar, tankar, önskningar, hopp och tårar.
 
Det är tufft att återse..den där dörren, den som ju ledde till ens älskade fru. Hon som bara för några månader sedan...levde 😢 Nu leder inte stegen längre till den där dörren, utan min pappa får istället öppna dörren bredvid och kliva in själv.
Han sätter sig på sängkanten och jag ser hur sorgen åter letar sig fram till honom, där den far fram i det stora tomma rummet.
Det enda som lyste upp rummet och försökte sprida glädje och påminna om julstämmningen som ju ändå pågår oavbrutet någonstans, var en söt adventsljusstake.
På immunterapin fanns tillochmed en liten julgran🎄
 
Men sjukhus är sjukhus och det är alltid en stor lättnad när man får lämna ett sjukhusrum eller ett sjukhus, för att åka hem..
 
Pappa har genomlevt en enormt påfrestande tid på alla sätt och vis och det är ett under att han har överlevt 🙏🏻
Månader av undersökningar, operationer, infektioner, behandlingar och även felbehandlingar ..plus svåra smärtor och sorg har varit omänsklig.
 
Det är svårt att förklara allt.
Det är och har bara varit så tufft.
 
 
Men julen, ja, den kommer ju trots allt och den kommer även till sjukhusen ♥️♥️♥️ och det är många, många, många som kommer att få fira julen där.
♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🙏🏻

Därför sänder jag en särskilt varm och kärleksfull kram till ALLA er som måste vara  och bli kvar på sjukhusen ♥️♥️♥️♥️ En riktigt  superstyrkekram till ALLA er och era närmaste ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ 
 
Varm kram även till all sjukvårdspersonal som kämpar hårt för att ta hand om alla sjuka och rädda liv ♥️♥️♥️♥️♥️
Min lilla pappa ja, han fortsätter också att kämpa på och vi gör ALLT för att LIVET ska få innehålla just LIV ♥️♥️♥️

Varm kram från mig och min familj ♥️♥️♥️