Hej alla ni 💖💖💖
Ja, överskriften och det som sedan hände, är inte så kul om jag tänker på hur mycket vi sett fram emot vår lilla vistelse i Stockholm, Caroline och jag. 
 
(Tänk på att bilder inte säger så mycket egentligen, då man tex. kan vara både lindrigt och allvarligt sjuk, utan att det syns) Jag tycker att Caroline och jag är ganska bra exempel på det 😌
Hur som helst, så började vi med att äta brunch på Långholmen och brunchen ja, den bjöd på massor av god mat! 
Långholmen, det är en ö i Stockholm, som ligger mellan Kungsholmen och Södermalm. Det är ett lyxigt sommarparadis, där det idag bland annat finns båtklubbar och massor av båtar och när vi gick förbi en del av de, så såg vi inga ekor direkt!
Här kan man säkert spatsera och strosa runt vid stranden och bara njuta av livet, då det tydligen finns både fina parker och också kolonilotter för den trädgårdsintresserade. Jag kan tänka mig att det är fantastiskt vackert på sommaren.
På 1700 och 1800- talet var det däremot en fängelseö.
Brunchen bjöd i alla fall på både varmrätter och kallskuret vilket smakade och var rasande gott 👌🏻🌟 🍽 👍🏻🌟
Och så bjöds det på otroligt goda efterrätter 😋😋😋
Kostnad? Ja, kanske var det inte helt billigt, men vad är billigt nuförtiden? Det var i alla fall värt det👍🏻
Det kostade 325 kr och ville man ha med dryck (en läsk) så blev det exakt 360kr/person.
Då ingick även väldigt trevlig personal och bemötande och inträde till muséet.
Så efter maten gick vi på Långholmens museum.
Det var både intressant och kul, att se och läsa om allt som hänt i det gamla fängelset. Det fanns massor av bilder, tavlor, glasmontrar och berättelser, både på svenska och engelska.
Tänk så mycket kunskap man får och vad intressant det är att gå på museum. Jag visste tex. att man hade dödsstraff även i Sverige tidigare, men inte att man använde giljotinen, som från början kom från Frankrike. Dock användes giljotinen endast en enda gång och det var just på Långholmens fängelse. 
Ja och sen var det roliga slut. Efter vår vistelse på Långholmen så åkte vi till hotellet där vi bodde. Efter ett tag fick jag en svår allergisk reaktion tack vare att det var heltäckningsmatta på rummet. Vi visste inte om att Deluxe rummet hade det när vi bokade.
Personalen var dock underbar och hjälpsam och vi fick snabbt byta till ett annat rum med vanligt golv.
 
Vi hade beställt bord (middag) på Miss Vonn, men fick tyvärr avboka då jag inte mådde bra och fick utslag både här och där. 
 
Jaha och på morgonkvisten blev jag än mer dålig och ja, det blev ganska dramatiskt och all den lilla glädje som funnits ja, den förbyttes mot tysta tårar som föll därinne i mitt hjärta. Personalen var återigen helt underbar och ja, deras agerande var verkligen jätte jättefint🌟🌟🌟🌟🌟
Stort tack från lilla mig ♥️♥️♥️ 
Jaha och efter flera timmars kämpande och dramatik så tänkte jag att älskade Caroline i alla fall inte fick gå miste om den goda frukosten inne på Miss Voon.
Och så fick det bli.
Så där satt jag, precis som alla andra, fylld av hemligheter som inträffat en stund tidigare.
 
Tänk så lite vi vet om varandra egentligen.
Var och en har sitt helt enkelt.
 
Bilfärden hem gick tillsammans med en underbar sjuksköterska på 1177 som inte förstod varför jag inte omedelbart beställt en ambulans. Hon var jätteduktig, jättesnäll och lugn och förstod till slut, trots flera uppmaningar att jag måste vända om från motorvägen   och ta mig till sjukhus, att jag bestämt mig för att försöka klara av bilfärden själv 👊🏻💪🏻
Och så blev det.
Envis som jag är, så lyckades jag med det. 
 
Ja och nu har det gått 4 dgr. och jag har återhämtat mig ganska bra 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
 
Tänk på det när ni möter någon, när ni pratar med och om någon, när ni undrar över någonting, när ni säger något, när ni skvallrar och kanske tillochmed talar illa om någon.
Tänk på att vi människor är olika. Vi ser olika ut, vi tänker olika, vi agerar olika, vi värderar och värdesätter saker olika.
Vi är helt enkelt, olika.
 
Saker är inte alltid som du själv tror och tror dig veta.
Det kan vara precis tvärtom.
 
Jag hoppas jag kan inspirera er att ta vara på livet♥️
 
Och då livet hela tiden också tycks komma med nya svåra prövningar, så har jag just nu något nytt och mycket svårt som jag vill och måste lägga min kärlek, omtanke och energi på 🙏♥️🙏♥️🙏♥️
 
Kram från lilla mig ♥️