Hej på er 💕👋🏻💕
Maj månad har bytts ut mot lika underbart vackra juni. 
Gräshopporna som hoppat från tulpan till tulpan, får nu hitta andra blommor att sträcka ut sina långa ben och känselspröt på.
Naturen är helt fantastisk och se bara på hur svårt det kan vara att upptäcka en gul spindel som gömt sig bakom en gul tulpan. 
Och stora getingar kan också vara lite otäcka, om de tar sig in i växthuset och kryper runt bland t.e.x. tomat och paprikaplantor. Torbjörn är dessutom lite allergisk mot getingar.  Men man ska vara rädd om de, för de hjälper till med pollineringen. 
Tänk så fint det är nu när syrener och annat blommar och dessutom doftar 💜 Det är riktigt skönt det är att få lägga sig i solstolen och få njuta, både barfota och med strumpor på 😃😃😃
Tiden går och Nationaldagen har också varit. Det firade vi med smörgåstårta och tryffelkladdkakstårta 😋😋😋 
Det bjöds på vacker musik på TV, Kungen talade, likaså kronprinsessan Victoria och statsminister Stefan Löfven..
Nu närmast inväntar vi midsommar och det är ju redan nästa vecka !!! 
Få se om det finns några blommor kvar då. Allt tycks växa och blomma så vackert i år. Den vackra kaprifolen doftar ljuvligt och fröna från narcisstobaken, solrosor och riddarsporre tycks ha tagit sig väl. 
Även kryddorna levererar fantastiskt i pallkragarna och ger frukostsmörgåsen en extra piff 👌🏻✨
Jättevallmon blommar, liksom strandiris och vanliga irisar. Stjärnflockan börjar komma och honungsliljan blir bara ståtligare och ståtligare. 
Åh, de blir så vackra när klockorna vecklar ut sig helt. Ser ni också att en spindel lyckats spinna ett nät där uppe i kronan och att spindelnätet far iväg med vinden. 
Rosor är också underbara och den här är väldigt speciell. Vi har 2st och ja, de är ju helt magiska och doftar fantastiskt gott. Alltså de här rosorna ändrar både storlek och färg på själva blommorna, under tiden de utvecklas och vecklar ut bladen! De går från ljust rosa, till att vara både rosa och vita, till att förvandlas till handflatestora djupt rosa/cerise... ja, nästan rödskimrande vackra skapelser. Det är så otroligt häftigt att få följa varje blommas resa. ✨ Ja, det är som ett trolleri ✨   
Magiskt är det också att äta rabarberpaj från sina egna ekologiska rabarber. Dock svullnade plötsligt läppen upp i år 😲 Jag har nog aldrig reagerat mot rabarber tidigare, men i år gjorde jag det. Ja, vi tror att det var rabarbern i alla fall. Grillat är också väldigt gott och jag tycker förutom mycket annat, väldigt mycket om tex. grillad paprika, majs och tomat 😋😋😋
Jodå och på morsdag fick jag ett vackert smycke av vår älskade dotter ♥️♥️♥️ En skyddsängel med en äkta diamant ♥️♥️♥️ Och inte nog med det, Caroline överraskade mig med en jättefin och mjuk morgonrock, en precis sådan som hon också själv har 😍😍😍
Caroline, tack snälla, du underbara, snälla, omtänksamma, älskade och vackraste dotter på jord ♥️♥️♥️♥️♥️ Tänk vilken otroligt fantastisk dotter vi har 🙏 😍🙏
Kan man vara lyckligare som mamma.
Och jag är också så glad över att jag blev så fin i håret👌🏻✨ Det var väldigt länge sedan jag var till frisören och jag har avvaktat bland annat p.g.a. allt det här med coronaviruset osv. men någon gång måste man ju gå.
 
I dessa coronatider är det extra otäckt för mig, som har för lite vita blodkroppar med mera, att röra mig där det finns mycket folk.
Vi försökte beställa och köpa mat från nätet och till en början gick det bra, men sedan blev det krångel med bonuskorten med mera.
Nu handlar vi ca. 1 ggr./vecka.
Vi har både handsprit och plasthandskar med oss.
Det verkar väldigt svårt att kunna få tag på munskydd, men Caroline har beställt något som vi fick tips om.. munskydd med tryck och som går att tvätta..på nätet.
 
Hos frisören är de försiktiga och noggranna och påpekar ju också att ingen som är sjuk får komma dit. De är både duktiga, nogranna och försiktiga.
Jag och vi med.
Väldigt nogranna och försiktiga!!!
Vi har t.e.x. rengjort varje vara vi köpt, väldigt noggrant när vi kommit hem och vi har inte haft besök här hos oss sedan coronaviruset började.
Enda gången vi har haft besök var ju utomhus, i slutet av maj, i vår trädgård, på avstånd från varandra. 
 
Men smittor finns överallt, hur försiktig man än är.
Även på sjukhus.
 
Nu har jag tyvärr blivit sjuk.
Hur och i vad, vet jag ännu inte.
Det kom som en blixt från himlen!
 
Det började med något väldigt märkligt dagen efter Nationaldagen. Vet inte om det har något samband men jag hade som så fruktansvärt brännande och krypande och tryck i båda händerna och armarna. Jag fick ta av mig både smycken och klockan.
Sedan fick jag halsont. Riktigt jobbig sådan och det har jag lite fortfarande. Sen fick jag feber.
Och nu har jag feber och torrhosta, som kommer attackvis.
🤒😢 Det sticker till lite då och då i bröstet och det kan ju kanske tänkas vara muskler, senor, bröstvävnad eller lungvävnad. Vad vet jag?
Dessutom är jag påtagligt trött, hängig och har jag lite jobbigt med andningen och har fått lite luftrörsvidgande utskrivet sedan tidigare, som jag nu använt.
Jag försöker vara uppe och småskutta, men orken tar snabbt slut och nu ligger jag i sängen.
Eller snarare, jag sitter i sängen.
Det tycks lättare att andas då.
 
Då jag tillhör de där riskgrupperna, så känns det lite otäckt.
Jag vet ju hur det är att ha, bland annat lunginflammation.
Jag har nämligen haft 6 st. 
 
Nu vet jag ju inte vad detta är.
Jag önskar bara att det är någon sådan där vanlig förkylning 🙏🙏🙏 och inte den där otäcka covid-19 
 
Man får ta en dag i taget, som det så fint heter.
2 i taget, är ju omöjligt.
 
Ha det så bra allihop och ta hand om er och var försiktiga. 
Stor kram till er allihop ♥️♥️♥️