Hejsan 💞
Snart är oktober slut och vi går med snabba steg mot julen. 
Snart är det även dags för vår älskade dotter att göra en ny magnetröntgen på hjärnan.
Därför var det mysigt att överraska henne med ett underbart besök på Grand Hotel Saltsjöbaden.
Allt var helt fantastiskt och vistelsen kunde inte bli mer lyckad på detta helt magiskt vackra och pampiga hotell 👌🏻✨
Maten var också väldigt god och bestod av en trerättersmiddag. Jag valde hälleflundra till varmrätt och Caroline oxfilé 😋
 
Förrätt: Bakad röding med forellrom, rökt blomkål, syltad lök och dill.

Carolines varmrätt: Oxfilé med smörstekta picklade kantareller, ankleversky, svampbakelse, rökt oxmärg och vitkålskräm.

Min varmrätt: Bakad hälleflundra, sjögräs, variation på jordärskocka,picklad lök, sikrom och skaldjursvelouté

Efterrätt: Svartvinbärs cheesecake med yoghurtglass, digestivecrumble och färska bär.

Efter en god natts sömn var det dags för en magnifik frukost!
Oj, vad fint uppdukat allting var och så himla gott. 
Och då vi valt en senare utcheckning, kunde vi i lugn och ro njuta av hotellets mysiga spa avdelning.
Det var så himla skönt att bara få njuta av den söna atmosfären,värmen och att få ta vara på stunden🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Att leva här och nu.
Att få unna sig någonting alldeles extra, kan ha stor betydelse.
För oss, väldigt stor🙏🏻

Varmt och hjärtligt tack till alla er på Grand Hotell Saltsjöbaden som gjorde vår vistelse hos er till ett minne för livet ❤️🙏🏻❤️🙏🏻❤️🙏🏻❤️🙏🏻❤️