Hej på er ♥️
Första advent, andra advent, Lucia och tredje advent for förbi i en väldig fart och jag oroade mig för att även amaryllisen skulle hinna blomma klart innan jul. Men, nejdå den fortsätter lyckligtvis att sprida glädje med sina stora vackra vita klockor.
Julen är en tid där många stressar och jäktar. Men julen kan också vara en tid då man hinner träffas och umgås. Vi hälsade ialla fall på min bror i Stockholm häromveckan och där blev vi bland annat bjudna på väldigt god mat och dryck👌🏻✨ 
 
På tal om stress, så kan det liksom många andra sjukdomar och sjukdomstillstånd ha en negativ påverkan på hälsan. Har man tex. hjärtproblem, så är det väldigt viktigt att försöka ta det lite lugnare och stressa så lite som möjligt.
Infektioner, inflammationer och andra åkommor kan också påverka hälsan, även efter att själva grundsjukdomen läkt ut. Man kan få både lindriga och svåra efterföljande besvär.
Jag visste tex. inte att man kunde tappa håret om man haft covid!
Jag har haft både covid flera ggr. knaggligt med hjärtat och allt möjligt, så inte vet jag vad som orsakat mitt håravfall och tunnare hår, men så har det iallafall blivit.
 
Ett enda trassel har det också resulterat i efter dusch och jag har försökt använda alla möjliga olika schampoo och inpackningar för att lyckas avhjälpa situationen.
 
Jag har ätit både Biotin,Zink och Redasin( pga av ärftligt högt kolesterol) druckit mer vatten,ätit mer frukt och grönt.. 
Köpt Bobby Odunkos mjuka borste, fått en cool massage grej och mössa för håret av Caroline och varit extra försiktig när jag borstat håret. Lärt mig att man ska börja borsta håret nerifrån istället för uppifrån! Man ska alltså ta tag i trasslet först 😂 och sen borsta igenom resten av håret.
 
Och vet ni vad, det har gett resultat 👍🏻
 
Håret har börjat växa igen och jag är så glad för det.
 
Och så kom då julen och 
en snörik julafton 🌲♥️ 🤶🏻 🎅🏻 ♥️🌲
 
Äntligen kom vår älskade Caroline hem ♥️♥️♥️
Liksom kära pappa
och min fina bror 🎄🎁✨🌲✨🎁
Vi hade en otroligt fridfull, glädjerik och mysig jul 🙏🏻♥️🙏🏻
För mig är lyckan fullkomlig när alla mår bra 🙏🏻
Ett hus fyllt av glädje och kärlek, ja, det är väl det allting handlar om tänker jag ♥️♥️♥️ Att man kan få vila när man behöver det och däremellan skratta så mycket som man orkar, men även dela varandras sorger och svårigheter
♥️🙏🏻♥️ 
Vår lilla familj ♥️
Jag och älskade Caroline 🥰♥️🥰♥️🥰♥️
Lilla jag
Vackraste och underbaraste dottern på denna jord ♥️♥️♥️♥️ Det är du ,Caroline ♥️♥️♥️♥️♥️
Nu inväntar vi närmast ett nytt år och då ska man åter lära sig att skriva det rätt ✨ 2024 ✨ Det brukar ta ett tag innan man vänjer sig.
 
Vi inväntar även svar från Carolines läkare som ska ringa och delge svaret från den senaste magnetröntgen på hjärnan.
Låt oss önska och be att 2024 får bli ett glatt,friskt, fint, glädjerikt och spännande år, där hälsa, fred och klimatet får stå högst upp på dagordningen ♥️🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️
Där var och en försöker ta sitt ansvar och göra sitt bästa,
för att vi på så sätt får en bättre värld, på lika villkor ♥️♥️♥️
Även en liten handling, kan göra stor skillnad 🙏🏻