Hej på er 👋🏻
Javisst! Visste inte ens att det var möjligt, men jodå, det är det och snabbt går det också!! Det enda som behövdes för denna eskapad var att jag lutade mig över vår nya Cylinda spis och skulle sätta på fläkten. Då passade flanell- pyjamasen tydligen på att nudda spisplattan och plötsligt ser jag hur lågorna far upp🔥😵😳 De kommer från mig!!! 
Torbjörn står helt chockad bredvid mig och ropar något som jag inte hinner uppfatta, samtidigt som jag försöker dra in magen och kröka ryggen för att slippa bränna magen p.g.a. flammorna. Blixtsnabbt sliter jag av mig pyjamasen så att knapparna rycks sönder och så bökar jag ihop pyjamasen till en boll och springer ut till hallen och skickar ut plagget ut genom dörren!
Det gäller att vara snabbtänkt✨👍🏻✨
Men tänk, så otäckt det var, för tänk om lågorna hade  fått fäste i tex. mitt hår.  Vill därför verkligen passa på att varna för detta, för jag hade ingen aning om att spisar kan antända kläder såhär lätt. Var därför mycket försiktiga och upplys gärna även andra och era barn också, om hur farligt det kan vara, särskilt om man lutar sig över en het spisplatta. 
Ja, fy bubblan, det var läskigt, men som tur var, så gick det bra.
Jaha och vad har mer hänt? Jo, ser ni vilken stor frukt vår doftranka överraskat oss med. Det är ju stort som ett päron. Vi har 4 doftrankor, 2 i vardera fönster i köket, men bara 1 har denna stora frukt. Den är inte ätbar, men säkert fylld av frön. Så vi får se om den torkar med tiden för då kanske man kan försöka öppna den och ta ut fröna. Tänker mig att man säkert kan sätta fröna att gro, men det är nog en långrandig process, då doftrankan i sig är lite ved-aktig och kraftig i sina stjälkar. Det tar nog en evighet för fröet att förvandlas till blomma. Ja, vi får väl se hur det blir med det.
Vädret därute har i alla fall blivit kallare och frosten täcker nu både gräsmattan och alla växter ❄️❄️❄️ Jag tycker att det är så vackert att se de där små iskristallerna på alla blommorna och bladen.
Och trots att det är några minusgrader på nätterna, så syns fortfarande en och annan ros tappert kämpa för att hinna slå ut en sista gång, innan den långa vintervilan 🌹🌹🌹
Fire han vilar också 💤💤💤 Han älskar att kura ihop sig hos oss och nu när fästingsäsongen är över, så behöver man inte oroa sig lika mycket över dem. 
Det ser så otroligt gulligt ut när Fire börjar bli trött för då åker den lilla tungan ut och efter ett litet tag så snarkar han. 
Det tar inte lång stund innan ett mindre och större sågverk drar igång 😂
 
Ha en fortsatt fin vecka!
 
Kramis från mig och min familj❣️