Hejsan!
 
Ja, nu har de efterlängtade markiserna satts upp och det blev jätteJÄTTE fint.
Vilka proffs och vilka otroligt trevliga markissättare som jobbar för Nibo i Uppsala.
Vi är så nöjda och glada över att vi valde just detta företag ✨👌🏻✨👌🏻✨👌🏻✨
Glada var vi också när vi hade grillkväll med pappa och hans fru och det blev en sådan där superlyckad kväll och natt, som man kommer att minnas länge,länge 💖💖💖
 
Sommaren går trots dagar med plötsliga värmeböljor, sakta men säkert mot sitt slut. Snart är det dags för koifiskarna att flytta inomhus till den fina jordkällaren där de har en 1500 liter stor pool som Torbjörn byggt 🐳💦
Vet ni förresten att de börjat bli såpass tama att de nästan vågar äta från handen. Caroline förde ner handen till dem med lite mat på och de nuddade faktiskt fingrarna, så snart dröjer det nog inte länge till innan de vågar äta från handen också.
Djur är fantastiska och den här lilla krabaten fann jag kämpandes för sitt liv i en av våra zinkbaljor och den överlevde tack vare att jag förde ner handen i vattnet så att den lyckades klättra upp.
Försiktigt och lite oroligt tog den sig fram med sina spretiga och rangliga ben och när den torkat upp lite grann, vände den sig mot mig såsom att den tittade på mig och tackade mig. Jag lät den klättra vidare till en blomma och där fick den vila ut.    
Livet fick fortsätta och den lilla gräshoppans liv är självklart lika värdefull som alla andras.
 
Livet, ja, livet.
Tack kära Gud för att livet får fortsätta🙏🏻

Idag ringde nämligen onkologen och berättade att Carolines magnetröntgen fortfarande ser bra ut. Åååååh, man vill ju både gråta och skrika ut sin lycka.
Vetskapen om att livet återigen får fyllas med LIV känns helt underbart.
 
Tack ALLA ni som sänder så mycket stöd och kärlek
❤️♥️❤️♥️❤️♥️
 
Nu börjar 4 nya månader av LIV, innan nästa magnetröntgen ska göras och de 4 månaderna ska vi verkligen fylla med allt möjligt roligt.
 
För tänk vilken lycka att få göra ” Liv i Livet ”    
 
Vi är så himla glada och tacksamma, så det finns inga ord att ens förklara det.
För hur förklarar man lyckan över att få leva 4 månader i taget?
Kanske går det inte ens att förklara, men jag önskar så att vi ändå lyckas förmedla känslan av tacksamhet och glädjen över livet🙏🏻
Livet som ju absolut inte är en självklarhet och lika plötsligt som den finns, kan den förändras. 
 
Stor varm kram från mig och min lilla familj♥️