Hej igen 👋🏻
En ny månad har åter börjat och idag fick man luras om man var på det humöret 😚 Det var vi och det blev många roliga skratt 😂😂😂
Påskriset är pyntat och påskkäringen sitter snällt och svajar på en gren. 
Häromdagen damp det också ner ett brev från sjukhuset där verksamhetschefen beklagade att min operation blivit inställd på grund av coronaviruset. Det är nog väldigt många med mig som fått ett liknande brev.
Det var väntat och givetvis ett helt rätt beslut. Det stod också att det är svårt att veta när op. kunde bli av, men att det skulle komma att dröja. Det är klart att det känns lite oroväckande, då jag ju själv också skulle behövt få operationen gjord. Ja, operationen skulle göras så fort som möjligt, sa man i jan. efter besök och magnetkameraundersökning med mera.. men med tanke på min egen säkerhet och den situation som råder på sjukhusen och i landet stort, så tycker jag att beslutet som sagt är helt korrekt. Jag fortsätter vänta och har ställt in mig på en lång sådan.
 
Coronaviruset, ush, ja, det blir bara värre och värre och jag beundrar verkligen de som försöker hejda viruset på alla tänkbara sätt. Sveriges statsminister, andra ministrar, politiker, folkhälsomyndigheten och alla andra myndigheter, som arbetar oavbrutet för att hitta lösningar. De gör det för vår skull, ALLAS skull. Nu gäller det därför att vi håller ihop och enas i en gemensam kamp mot viruset.
För det här landet👊🏻 Vårt land ♥️🇸🇪♥️
Andra länder gör sitt och vi måste göra vårt 💪🏻
 
Jag, Caroline och många med oss är i den sk. riskgruppen. Det är viktigt att vi håller oss borta från större folksamlingar med mera. Vår familj har därför beslutat sig för att börja handla mat via nätet 👍🏻 Det var mycket enklare än vi trodde!
Som tur är bor vi på landet och här är det ju inte heller samma trängsel som på andra håll. 
Tycker mig också se att människor sakta men säkert tagit till sig myndigheternas rekommendationer 👏🏻 
 
Har sett fler som använder skyddshandskar och håller avstånd. Jättebra! 
Fortsätt tvätta händerna, håll avstånd, smitta inte andra och varandra om ni känner av sjukdom, stanna hemma och sitt i karantän om du misstänker att du är sjuk och var helt enkelt extra försiktig.
 
Ta hand om er och var rädda om varandra.  
Kämpa på och håll ut.
Vi kommer att klara av det här.
TILLSAMMANS!
 
Stor kram till er allihop ♥️♥️♥️♥️♥️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress