Hejsan đŸ‘‹đŸ»
 
September gick fort och nu har det redan hunnit bli oktober!
Mycket har hĂ€nt och efter en hel del renovering sĂ„ har Caroline nu Ă€ntligen fĂ„tt flytta in i den jĂ€ttefina bostadsrĂ€ttslĂ€genhet hon köpt đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

MĂ„nga frĂ„gar sig hur det kĂ€nns nu nĂ€r Caroline flyttat hemifrĂ„n, sĂ€rskilt undrar man hur det kĂ€nns för mig som mamma. Svaret Ă€r att det sjĂ€lvklart kĂ€nns helt fantastiskt ♄♄♄ TĂ€nk att vĂ„r Ă€lskade dotter nu Ă€ntligen fĂ„r den möjligheten efter allt hon varit med om! 

BĂ„de Torbjörn och jag Ă€r sĂ„ stolta och lyckliga över att ha en sĂ„ enormt stark och duktig dotter đŸ„°đŸ™đŸ»â™„ïžđŸ™đŸ»đŸ„°
 
SjĂ€lvklart blir det Ă€ven en saknad och första dagen gick bĂ„de Caroline, Fire och vi och letade efter varandra đŸ„°
Fire satt pÄ sin coola utkiksplats ( som Torbjörn byggt till honom) till sent pÄ kvÀllen och vÀntade pÄ Caroline. 
Till slut insĂ„g han att hon inte kommer hem 🏡 
för nu har hon ju ett nytt hem...
MEN .. som tur Ă€r sĂ„ Ă€r det inte lĂ„ngt hem till oss pĂ„ landet ♄♄♄ 
Caroline Àlskar sin nya lÀgenhet, men hon trivs ocksÄ att vara ute i skog och mark och i vÄr jÀttestora trÀdgÄrd.
HĂ€r kan hon vila skönt i en solstol eller bada i den uppvĂ€rmda poolen pĂ„ sommaren. Plocka fĂ€rska jordgubbar, pyssla i vĂ€xthuset, se koifiskarna simma runt i dammen eller se rĂ„djur Ă€ta Ă€pplen som fallit ner frĂ„n trĂ€den. Allt detta Ă€lskar Caroline och dĂ€rför Ă€r det sÄ hĂ€rligt att hon kan fĂ„ lite av bĂ„da delar, bĂ„de stadsliv och lantliv đŸ‘ŒđŸ»âœš
PÄ tal om trÀdgÄrdsliv. Nu Àr det dags att plocka in pelargonerna och dahliorna, om ni inte redan gjort det.
Trots att det Àr oktober sÄ mognar fortfarande tomater och paprikor. De som fallit ner, kan man plocka in och sÄ mognar de inomhus.
Javisst och vi har tagit in nÄgra frukter frÄn rosenkvitten.
Av de kan man tydligen göra marmelad.
Busken Àr vÀldigt populÀr i bÄde Kina och Japan.
Visst Àr den fin. Den blommar pÄ vÄren och sÀtter frukt pÄ hösten. Ni ser de i bild i Marimekko skÄlen i en av bilderna. 
Jaha och tiden den gÄr och Àven Ären. 
TÀnk snart har jag och Torbjörn varit tillsammans i 30 Är
✚❀✚♄✚♄✚♄✚❀
Jag har hunnit fylla 52 Är och Torbjörn Àr 55 Är.
Varje Ă„r firar vi vĂ„r kĂ€rleksdag dĂ„ vi trĂ€ffades, nĂ€mligen den 10 oktober och sĂ„ firar vi vĂ„r bröllopsdag som intrĂ€ffar den 30 april varje Ă„r ♄♄♄
I Ă„r firade vi Ă€ven att pappa nu fĂ„tt sin 12:e och sista immunterapibehandlingđŸ‘đŸ»
 
Det Àr otroligt hur mycket det kan hÀnda under ett Är.
Detta Ă„r har ocksĂ„ varit innehĂ„llsrikt och om nĂ„gra mĂ„nader börjar ett nytt Ă„r. LĂ„t oss be och önska att detta Ă„r, de fĂ„ mĂ„nader som Ă€nnu Ă€r kvar av detta Ă„r och kommande Ă„r framöver fĂ„r bli innehĂ„llsrika, roliga och lyckliga ♄♄♄♄ 
✹✹✹ Livet handlar om att fylla LIVET med LIV ✹✹✹
Man fÄr ju bara en chans och det gÀller dÀrför att försöka ta vara pÄ dagarna.
 
Jag sjÀlv har varit sjuk och haft feber och inflammation i tarmen, men Àven blodtrycket har pendlat frÄn lÄgt till alltför högt mellan varven. Jag har dÀrför fÄtt besöka sjukhuset och nu vÄrdcentralen med jÀmna mellanrum. Jag ska ocksÄ fÄ genomgÄ ett ultraljud pÄ hjÀrtat snart.
Ingen vet nĂ„got om morgondagen, inte ens vad som hĂ€nder under dagen. Det gĂ€ller dĂ€rför att passa pĂ„ att LEVA, medan man gör det đŸ™đŸ»â™„ïžđŸ™đŸ»â™„ïžđŸ™đŸ»

Kram pĂ„ er ❀❀❀
MH

HÀrliga foton som alltid! SÄ roligt för er dotter med eget boende kommer va kul för henne. TÀnkte hur gick det för Caroline nÀr hon skulle röntga huvudet kan jag ha missat det? Stackars dig Paula du har mycket som hÀnder i din kropp, önskar god bÀttring och att du piggar pÄ dig. Ja nu Àr det höst hÀr ocksÄ, Àven om jag gillar vÄren och sommaren sÄ Àr hösten underbar i sina fÀrger.
Kram till er/MH

Svar: Tack snĂ€lla duđŸŒč
Javisst Ă€r det! Vilken enorm glĂ€dje och lycka för Caroline och Ă€ven oss đŸ™đŸ»â™„ïž

Jo, efter lĂ„ng vĂ€ntan ringde Carolines lĂ€kare och svaret att det ser oförĂ€ndrat ut, kom sĂ„ otroligt lĂ€gligt đŸ™đŸ»đŸ™đŸ»đŸ™đŸ»
Det gĂ„r inte ens med ord att beskriva lĂ€ttnaden. Trots svĂ„ra smĂ€rtor frĂ€mst i huvudet, sĂ„ kan Caroline nu fĂ„ njuta av att inreda och pyssla sin nya fina bostad ♄

Caroline har ocksÄ av Akademiska sjukhuset blivit erbjuden och tackat JA till att bli patientrepresentant för alla dem med CNS tumörer i Mellansverige.

Vid sidan av sitt arbete som universitetsadjunkt, kommer Caroline dÀrmed att delta i konferenser med olika specialister inom bland annat onkologi, neurokirurgi, neurologi mfl.

Carolines onkologlÀkare Magnus, anser att Caroline besitter bÄde stora kunskaper och erfarenheter som skulle kunna komma till stor nytta för sjukvÄrden, andra drabbade men för Àven allmÀnheten.

DÄ konferenserna, möten och diskussionsforum bÄde kan inbegripa information om nya behandlingsmöjligheter, strategier och forskning sÄ Àr
Carolines önskan att hon genom sin medverkan kommer att
kunna vara med och pÄverka, för en bÀttre cancervÄrd för alla.

”Ord fĂ„r inte bara bli ord, utan det mĂ„ste leda till handling” hĂ€lsar Caroline ♄


Tack gulliga du för din omtanke och vĂ€rmande ord đŸ™đŸ»â™„ïžđŸ™đŸ»

Hösten Ă€r som sagt verkligen hĂ€r med besked och löven ligger utspridda precis överallt 🍂🍃 🍁 🍃 🍂🍃🍁
Om bara solen tittar fram, sÄ kommer kanske vÀrmen tillbaka sÄpass, att man kan vistas utomhus litegrann.

Ha en jÀttefin fortsatt höst!
Kramisar frĂ„n oss allihop ♄♄♄
Paula Taxén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress